Přejít na obsah

Libchavský atletický čtyřboj

 28.9.2009  ZŠ & MŠ Libchavy

V úterý 29.září 2009 jsme pořádali již IV.ročník Libchavského atletického čtyřboje vesnických škol na naší "umělce". Opět jsme srdečně přivítali atlety ze ZŠ Dolní Dobrouč, Sopotnice a Lhoty u Potštejna. Za pěkného, i když trochu chladného počasí, někteří závodníci předvedli velmi dobré výkony. Naše 4 týmy – ml. i st. dívky, ml. i st. hoši – obsadily svorně 2.místa.

V kategorii jednotlivců zazářil Darek Prášil, který vybojoval 1.místo. Pozadu nezůstala Marie Hájková, jenž obsadila 2.místo a na velmi pěkném 3.místě skončila Marcela Diblíková. I v kategorii ml.H podal pěkný výkon Martin Cibulka, který z 12 závodníků získal neoblíbené 4.místo.

Ve smíšené štafetě na 4x50m, kde běželi nejlepší sprinteři zastupující svou kategorii, obsadila naše štafeta opět 2.místo. Nejúspěšnějšími atlety byli žáci ze ZŠ Dolní Dobrouč, kteří si odvezli putovní pohár za 1.místo.

Závěrem bych poděkovala všem zúčastněným za vzornou reprezentaci školy a také organizačnímu týmu z 9.třídy za pomoc i pěknou atmosféru při atletickém závodě!!!

Více fotografií na: picasaweb.google.com/zs.libchavy/Ctyrboj2009

Hana Šťovíčková a Petr Kulhavý