Přejít na obsah

Florbalový turnaj chlapců

 5.3.2012  ZŠ & MŠ Libchavy

V úterý jsme pořádali další turnaj v rámci celorepublikové soutěže O pohár ministra školství ve florbalu pro chlapce. Na poslední chvíli se omluvil tým ze ZŠ Habrmannova z ČT, a tak mezi sebou soutěžilo 5 družstev. 

Náš tým byl bohužel oslaben o některé hráče, což se podepsalo na začátku turnaje  na nesehranosti družstva. Také zranění hráče a nedisciplinovanost  – to vše zapříčinilo, že jsme obsadili až 4. příčku. Zaslouženě zvítězil tým ze ZŠ Nádražní z ČT, který postupuje do dalšího kola. Rozhodl o tom až rozdíl branek ze všech zápasů, a tak 2. místo "zbylo" na  družstvo z Gymnázia z ČT. 3. místo obsadil tým ze ZŠ Třebovská z ÚO. Poslední příčku obsadili chlapci ze Sopotnice.

Našemu týmu nelze odepřít bojovnost a sportovní nasazení. V brance opět předvedl svůj um Petr Leschinger, který byl velkou oporou našeho družstva. Pochvalu za svůj výkon zaslouží Pavel Rejent, Martin Horníček, Radim Židek, Martin Cibulka, Nicolas Hubálek a také zraněný Michal Lukeš. Touto cestou mu přejeme brzké uzdravení!

                                                                                                 Šťovíčková Hana