Přejít na obsah

Florbalový turnaj pro žáky z 5. a 6.tříd

 9.4.2012  ZŠ & MŠ Libchavy

Dnes jsme přivítali na našem florbalovém turnaji týmy z vesnické Základní školy Sopotnice a Lhot u Potštejna. Hned v prvním poločase kluci nenechali nic náhodě a vedli jsme nad Sopotnicí 3:0, střelci branek byli Michal, Lukáš a Honza. Druhý poločas jsme gól inkasovali, ale to byl zároveň i poslední gól, který gólman Karel pustil za své záda. První poločas dalšího zápasu s týmem ze Lhot u Potštejna byl vyrovnaný. Avšak druhý poločas byl ve znamení naší útočné řady a chlapci vyhráli 7:1. Na vstřelených gólech se podíleli Michal, Lukáš a Jakub Biedla.

Tým "páťáků" podal vynikající sportovní a kolektivní výkon, yeszaslouženě celý turnaj vyhrál. 2. místo vybojovalo nadějné družstvo ze Sopotnice a na 3. místě skončil tým ze Lhoty u Potštejna. Nejproduktivnějším střelcem turnaje byl vyhlášen Michal Boštík s 6 střelenými góly, druhé místo obsadil florbalista Švec ze Sopotnice – 4 branky a nejlepším střelcem ze Lhoty u P. byl vyhlášen žák Koleš. Titul nejúspěšnější gólman turnaje po zásluze patřil našemu Karlu Aubusovi. 

Celému týmu srdečně blahopřejeme!!! Poděkování patří i rozhodčímu p. uč. Janu Havlovi  za profesionální vedení celého turnaje. 

                                                                                                    Šťovíčková Hana