Přejít na obsah

Pyžamový ples

 19.3.2015  ZŠ & MŠ Libchavy

Tradiční, každoroční akcí naší školní družiny je spaní ve družině a čtení pohádek.
V letošním roce jsme se inspirovali VEČERNÍČKEM a v pátek 20. března jsme večer trávili v pyžamech, na "PYŽAMOVÉM PLESE".
K tanci nám hrála a zpívala paní Marie Frimlová a díky Dominikovi Kalousovi jsme měli ples s krásnými barevnými světýlky :-).
K soutěžím a zábavě nás vždy "pozvala" písnička Křemílka a Vochomůrky z pařezové chaloupky. Skládali jsme papírovou čepici, jakou má Večerníček, a soutěžili, komu vydrží, při tanci, déle na hlavě. Hledali jsme pohádkové postavy, které k sobě patří. Nechyběla tombola a taneční hry, jako "židličkovaná".
Rádi jsme na plese přivítali naší paní ředitelku Marii Linhartovou a paní učitelku Radku Antošovou, které si s námi zatancovaly i zasoutěžily. Paní učitelce Ivě Kittlitz děkujeme za fotografie.
Moc děkujeme rodičům za dárky do tomboly a za vynikající občerstvení. Také děkujeme paní Frimlové za večer plný krásné hudby a paní učitelce Andrejce Kalousové za pomoc s organizací večera.
Pyžamový ples se nám moc líbil a jednu výhodu měl…na spaní jsme se nemuseli převlékat. A tak příjemně unaveni tancem jsme zalezli do svých spacáků a při čtení pohádek, se nám krásně usínalo.

Děti a Gábinka, Světlanka a Danielka (paní vychovatelky)