Vaření s šéfkuchařem
15.3.2017 ZŠ & MŠ LibchavyDne 16. 3. 2017 se ve školní jídelně uskutečnilo vaření s šéfkuchařem panem Karlem Ščučkou.
Menu na tento den :
Polévka : Valašské kyselo
Hlavní chod : Plněná kuřecí kapsa „ Pepka námořníka,
halušky s restovanou karotkou
Salát : Míchaný zeleninový salát s jarní zálivkou
Moučník : Čokoládové mufiny s mořskou pěnou
Tento pan kuchař prezentuje pokrmy ve školních jídelnách, pizzeriích a v restauracích. Vařil osobně i s šéfkuchařem Daliborem Navrátilem chutná francouzská jídla ve vybraných restauracích a na svatbách.
Celý den se nesl ve vynikající atmosféře a dozvěděli jsme se zajímavé postřehy a rady. Vařilo se 305 obědů. Byl to opravdu rekord. Dětem u výdeje pan šéfkuchař osobně naléval polévku a poté chodil mezi strávníky v jídelně.
Byli jsme velmi potěšeni, že se přihlašovali jednorázoví strávníci, kteří se o nás dozvěděli na základě pozvánek i doporučení přes sociální sítě.
Velmi nás také těší, že tyto akce mají úspěch a věříme, že i do budoucna to tak zůstane.
Kolektiv školní jídelny