Přejít na obsah

TLAPKY NA ANDRLOVĚ CHLUMU

 15.12.2021  Světlana Roubíčková

Tentokrát jsme se vydali na tůru , na Andrlův Chlum. Děkuj rodičům, že děti přivezli i odvezli z Ústí nad Orlicí. Mohli jsme toho tak hodně stihnout, užít si pěkný den a nevymrznout při čekání na autobus.  Prošli jsme si nádherný park pod kostelem, vyzdobené náměstí a trochu se posilnili na cestu v Brandýské cukrárně:-)

Díky čerstvě napadlému sněhu byl výstup náročný, ale krásný. Na Chatě Hvězdě jsme se ohřáli, chvilku si odpočli a těšili se, jak se dolů svezeme. Ještě jsme ozdobili stromeček zvířátkům tím, co  jsme si pro ně každý připravil.

Sice cesta nebyla uklouzaná, tak nám to moc nejelo a spíše jsme se váleli ve sněhu, než vezli, ale byla to legrace. Na sjezdovce v Hylvátech už se zdálo, že nám nezbývá moc sil na další program. Ale to by nebyly TLAPKY, aby to jen tak vzdaly.

Došli jsme k paní vychovatelce dát domů Adélku a trochu si zase odpočinout a ohřát se. Nadešel čas a vydali jsme se na naši poslední výpravu na výstavu BETLÉMŮ v Hernychově vile, která se nám také moc líbila,  a mohli jsme vystoupat do věžičky, ze které byl krásný výhled na celé Ústí nad Orlicí.     Všechny TLAPKY opět strašně moc chválím za to, že jsou opravdu bezvadná parta:-)