Přejít na obsah

26. Netradiční setkání 2023

 16.6.2023  Mgr. Lucie Medunová

V úterý 13. 6. se konal další ročník Netradičního setkání. Jedná se o vystoupení žáků lichých tříd základní školy a předškolních dětí z obou mateřských školek. Celá akce se nese v duchu loučení i nových začátků. Předškoláci opouští školku a šerpováním se symbolicky stávají prvňáčky, páťáci ukončují etapu na prvním stupni a deváťáci se loučí s celou základní školní docházkou.

Dopoledne se konala generální zkouška, kterou zhlédli všichni žáci školy, a večer už patřil rodičům, dalším příbuzným i kamarádům. V programu byla zahrnuta vystoupení tanečního, hudebního i divadelního žánru. 

Samozřejmě se během večera vyskytly drobné, především technické problémy, ale celkově se setkání velmi vydařilo. Velký dík patří nejen vystupujícím, ale i pomocným organizátorům z řad žáků osmé třídy, pracovníkům divadla, ale hlavně sponzorům, z jejichž finančních darů se zaplatily autobusy pro žáky a další nezbytné náklady např. za pronájem sálu.

Za nás učitele můžeme jen napsat, že ačkoli je konec roku velmi hektický a přípravy na “Netradičko” nebývají snadné, výsledek stojí za to a na naše žáky jsme pyšní.