Přejít na obsah

Okrskové kolo ve florbale IV. kat.

 5.12.2023  PaedDr.Hana Šťovíčková

Poslední listopadový den jsme se vydali do České Třebové s týmem starších florbalistů. Byl zde uspořádán jeden z okrsků ve florbale. Chlapci se moc těšili, že si konečně zahrají s jinými týmy. Celkem 6 družstev bojovalo o postup do okresního kola. V naší skupině jsme se střetli s týmy ze ZŠ Bří Čapků a ZŠ Habrmanova ČT. S jednou výhrou i prohrou jsme postoupili jako první ze skupiny a hráli s florbalisty z Gymnázia ČT o postup do finále. Bohužel nám koncem zápasu chybělo trochu štěstíčka a kluzká podlaha udělala své. Kluci se však nenechali rozhodit a v boji o 3. místo ukázali, co vše již umí a porazili soupeře vysoce 7:1.

Velkou zásluhu na naší hře měl gólman Dan Cindr, i když s námi netrénuje, v brance dominuje a dokáže podržet družstvo v pravou chvíli. Tento den byla ze začátku více produktivní první lajna – Nicolas Doleček, Šimon Adamec, Jakub Kalous, Dan David – Honza Pražák. Ale i druhé lajně se začalo dařit – Jakub Krčál, Simon Videnský, Filip Kalous a Tomáš Fikejs.

 

Všichni naši hráči si zaslouží pochvalu za skvělý sportovní výkon, obětavost a týmovou spolupráci. Srdečně vám blahopřejeme k 3. místu 🙂