Přejít na obsah

Florbalový turnaj st.H

 5.3.2024  PaedDr.Hana Šťovíčková

Ve středu 28. února jsme uspořádali florbalový turnaj pro starší žáky. V naší nové tělocvičně jsme přivítali 3 družstva z ústeckých základních škol a jako organizátoři jsme si mohli dovolit postavit dva týmy, protože je velký zájem o florbal ze strany starších chlapců. Za libchavské áčko nastoupilo 9 deváťáků 🙂 a za béčko osmáci, jen v brance měli nejmladšího účastníka akce ze 7. třídy.  

Turnaj se nesl v přátelském duchu díky našim profesionálním rozhodčím, s radostí jsme uvítali absolventa naší školy Jirku Vaňouse a jeho kamaráda, a děvčatům Nele Luxové a Vanese Charvátové. Poděkování patří i spolužákům, kteří dokázali vytvořit parádní sportovní kulisu.

Suverénní výkon tento den předvedl tým chlapců ze ZŠ Třebovská ÚO a zaslouženě vybojoval 1. místo. Na 2. místě překvapivě skončilo naše družstvo „B“. V závěrečném utkání totiž dokázali porazit naše áčko, což se jim ještě nikdy nepovedlo. Gratulujeme! Třetí místo obsadili hoši ze ZŠ Komenského ÚO.

Též byl vyhlášen nejproduktivnější hráč turnaje ze ZŠ Bří Čapků a nejúspěšnější gólman Jirka Schauer z našeho „B“ týmu. Blahopřejeme! 

 

Tým „A“ – C Nicolas Doleček, G Filip Kuchta, Šimon Adamec, Dan Cindr, Dan David, Pavel Javůrek, Adam Chládek, Vojta Kadava a Marek Vojtíšek

Tým „B“ – C Simon Videnský, G Jiří Schauer, Jakubové Krčál a Kalous, Tomáš Fikejs, Filip Kalous, Štěpa Štantejský, Ondra Macháček, Jan Pražák, Denis Neugebauer