Přejít na obsah

Spaní ve škole – 8. B

 12.5.2024  Mgr. Karolína Šparlinková

Na páteční noc dne 10. května nám osud i paní učitelky připravily náruč plnou neobyčejných zážitků.

Po zahřátí přehazovanou a vybíjenou jsme hráli hry stmelující kolektiv a podporující týmovost. Posilnění večeří v podobě překvapení z jídelny jsme si splnili sen ve formě schovávané po škole. Rychlá procházka na západ slunce a šup fandit našim hokejistům!

Méně skalní fanoušci se rozhodli vyplnit čas zápasu doháněním čtenářského deníku. Velice napínavý zápas proti Finům naštěstí skončil naším vítězstvím. To už ale přichází neuvěřitelné zprávy o právě probíhající polární záři. Taková novina nenechá nikoho klidným, a proto vyrážíme na lov alespoň zbytků tohoto krásného úkazu.

Naši radost z vítězství hokejistů a noční chlad, který se do nás pustil během pozorování noční oblohy, jsme mohli naštěstí vybít na diskotéce, po které však přišlo zklidnění ve formě stezky odvahy. Temný přízrak v šatnách někoho překvapil více, někoho méně. Odměnou za překonaný strach nám byla třídní trika, která jsme si sami vyzdobili většinou vzájemnými podpisy.

Zbylou pozdní noc už vyplnily jen další hry – deskové i elektronické. S přicházejícím rozbřeskem a zpěvem ranních ptáků paní učitelky zavelely do spacáků i těm nejotrlejším z nás. Byl to skvěle strávený společný čas a velké poděkování patří všem, díky kterým se mohla akce uskutečnit.